Having issues?

Ondervind je problemen met het bestellen van tickets, betalingen of heb je andere vragen? Bekijk dan even onze FAQ, hierin staan de meest gestelde vragen op een rijtje. 

Veelgestelde vragen

Tickets

Waar kan ik mijn tickets bestellen?


Voorverkoop tickets zijn te verkrijgen via www.summer-party.be/tickets Er zijn geen fysieke voorverkoop punten. Na het aflopen van de voorverkoop periode zullen er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn aan de kassa.
Hoe kan ik mijn tickets betalen?


Wij bieden de volgende betaalmethodes aan: Bancontact Visa Mastercard Payconiq SOFORT Direct Banking Op het festivalterrein kan er met cash, Bancontact of Payconic betaald worden.
Hoeveel tickets kan ik tegelijk bestellen?


 • Per persoon kan je maximum tien (10) tickets bestellen.
 • Per persoon kan je maximum honderd (100) consumptievouchers bestellen.
 • Let op, onze festivaltickets en consumptievouchers staan op naam. Bespaar jezelf onnodige stress en zorg dat je op voorhand de correcte achternaam, voornaam en geboortedatum van de festivalganger(s) in kwestie bij de hand hebt.
Kan ik een ticket of vouchers voor iemand anders kopen?


 • Ja, dat kan zonder enig probleem. Let er op dat je de naam van de festivalganger invult op het ticket en niet jouw eigen naam.
 • Let op, onze festivaltickets en consumptievouchers staan op naam. Bespaar jezelf onnodige stress en zorg dat je op voorhand de correcte achternaam, voornaam en geboortedatum van de festivalganger(s) in kwestie bij de hand hebt.
Hoeveel kost een ticket?


 • Een voorverkoop ticket kost €7. (ex. servicekosten)
Deze tickets zijn enkel online te verkrijgen via onze verkoopkanalen. Met een voorverkoop ticket krijg je toegang tot het evenement.
 • Een regular ticket kost €10.
Deze tickets zijn enkel aan de kassa van het evenement te verkrijgen. Met een regular ticket krijg je toegang tot het evenement.
 • Consumptievoucher pack
Voorverkoop consumptievouchers kosten €1,80 per stuk, te verkrijgen in packs van 10, 20 of 30 stuks. (ex. servicekosten) Regular consumptievouchers kosten €2 per stuk, te verkrijgen in packs van 10, 20 of 30 stuks. Consumptievouchers geven geen toegang tot het evenement!
Ik wens graag een factuur van mijn ticket aankoop.


Dit is mogelijk. Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze helpdesk via sales@summer-party.be .

De festivalweide

Wat zijn de openingsuren van het festival?


Kassa: Festivalterrein: Voucherstands:

Drinkstands:
Kan ik het festivalterrein tijdelijk verlaten en daarna terug betreden?


Neen, sedert de editie van 2021 hanteren we het in = in / out = out principe.
Dit om de veiligheid en rust rondom ons festival terrein te kunnen garanderen.
Indien je het festivalterrein verlaat en later wenst terug te komen dient u opnieuw een toegangsticket aan te kopen.
Zijn rugzakken toegelaten op het festivalterrein?


Rugzakken worden niet toegelaten op het festivalterrein. Kleine handtassen of heuptasjes zijn wel toegelaten.
De do's en don'ts op Summer Party


Summer Party wordt georganiseerd in een groen kader, vuurtjes worden niet toegelaten. Omdat het festival gelegen is in een bijzondere natuurlijke omgeving is het van groot belang dat het zoveel mogelijk afvalvrij wordt gehouden. Dit geldt voor het festivalterrein, parkings en de omgeving. Glas, blik, plastic flessen, kartonnen drankverpakkingen worden absoluut niet toegelaten op het festivalterrein. Het is niet toegestaan om zelf eten en / of alcoholische dranken binnen te brengen. Er is een catering aanbod op het festivalterrein. De prijzen zijn democratisch. De bezoekers kunnen aan de ingang worden gefouilleerd. Diegene die zich daar niet aan onderwerpt kan de toegang worden geweigerd. Stokken, scherpe voorwerpen en gevaarlijke voorwerpen zijn verboden. Honden en overige huisdieren zijn niet toegelaten op het festivalterrein. Summer Party serveert u het beste uit de hedendaagse muziek, pop, EDM, house en dance. Niet toegelaten zijn voorwerpen die geluid produceren zoals muziekinstrumenten, toeters, ... Er zijn betalende parkings voorzien op wandelafstand van het festivalterrein. Er is ook een fietsenparking voorzien aan de toegang tot het festivalterrein. Je kan er je fiets gratis achterlaten. Op het terrein is er permanentie voorzien van het rode kruis. Bij ongevallen kan je je wenden tot hen. Het verdelen/uitdelen van flyers is in heel Mielen-boven-Aalst verboden (op de parkings, festivalterrein, en in de omliggende straten,...). Ook is het verboden om affiches op te hangen op het festivalterrein. Wel kunnen collega-organisatoren contact opnemen ivm de voorwaarden voor het maken van promotie. Meer info kan verkregen worden via info@summer-party.be

Contact / promo voeren

Promotie voeren


Bij tijdelijk politiereglement is het zowel op als rond het festivalterrein (parking, omliggende straten,...) verboden te afficheren en te flyeren. De politiediensten zullen hier streng op toe zien. Summer Party voorziet voor collega organisatoren wel in een aantal goede alternatieven opdat op een kwaliteitsvolle manier promotie kan gevoerd worden richting de 4.000 bezoekers. Hiervoor is een promokit beschikbaar.
Voor meer info kan u terecht op onderstaand mailadres:
promo@summer-party.be
Contact opnemen


KLJ Mielen-boven-Aalst VZW
Maatschappelijke zetel:
Diepe steeg 1A
B-3891 Gingelom
info@summer-party.be

Aanvragen voor accreditaties (press/guest) kunnen ingediend worden tot 20 juni. Aanvragen die later binnenkomen worden niet meer behandeld.
TICKETS
tickets@summer-party.be PROMO
promo@summer-party.be ARTIST INQUIRIES
programmatie@summer-party.be WEBMASTER
webmaster@summer-party.be

Toegankelijkheid / gehoorbescherming

Hoe oud moet ik zijn om naar Summer Party te mogen komen?


 • Er is geen minimum of maximum leeftijd: iedereen is welkom op Summer Party, maar ouders beslissen uiteraard zelf.
 • Voor kleine kinderen zijn er geen aangepaste faciliteiten, we raden het ook ten zeerste af om met hen naar het festival te komen.
 • Jonge tiener(s)? Als ouder beslis je zelf maar wij stellen altijd graag meerderjarige begeleiding voor - of nog beter -, kom gewoon mee! Er valt voor iedereen iets te beleven op Summer Party.
Zijn er speciale voorzieningen voor mensen met een handicap?


Wij proberen om Summer Party zo toegangkelijk mogelijk te maken voor al onze bezoekers. Echter is niet ons volledig terrein en diens voorzieningen even geschikt voor mensen met een handicap. Indien je specifieke vragen hebt over de toegankelijkheid of voorzieningen kan je deze mailen naar hello@summer-party.be
Zijn er oordopjes te verkrijgen?


Summer Party ondertekende net als alle andere Vlaamse muziekfestivals het charter voor preventie tegen gehoorschade. De organisatie adviseert om af en toe een rustige plek op te zoeken om de oren wat rust te gunnen.

Het dragen van oordopjes wordt geadviseerd om gehoorschade te voorkomen. Deze zijn tijdens het festival gratis te verkrijgen aan de kassa's en aan elke voucherstand.

Locatie

Waar is Summer Party?

Hoe geraak ik er met de fiets?

Hoe geraak ik er met de bus?

Hoe geraak ik er met de auto?


get in touch

Geen probleem te melden maar wel een andere vraag? Interesse om een van onze event Partners te worden?

Of gewoon een gezellige babbel? Shoot us a mail!