top of page
67938134_2777856158910172_1690360902773112832_n_edited.jpg

FESTIVAL rules

ALGEMENE VOORWAARDEN

TERREINTOEGANG

Tickets en drankvouchers zijn in voorverkoop t.e.m. 3 augustus 12u verkrijgbaar via onze website. Early bird tickets zijn slechts in beperkte oplage en tijdens beperkte momenten beschikbaar. Op het evenement kunnen ook tickets aan de kassa aangekocht worden.

TOEGANGSTIJDEN

Toegang tot het evenement wordt vanaf 22.00u toegelaten. Om 06.00u wordt toegang tot het terrein niet langer toegelaten.

Vanaf 07.00u wordt het terrein ontruimd.

BEREIKBAARHEID

Voor de toegang van het terrein is een Kiss & Ride en parkeergelegenheid voorzien. Doorheen de avond is er ook een shuttledienst. Het is ten strengste verboden in en rond het dorp te parkeren!

Het parkeerterrein aansluitend aan het evenement wordt privaat uitgebaat, parkeertarieven zijn mogelijk van toepassing.

Summer Party vzw kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade of ongevallen buiten het evenementen terrein of op terreinen die door derden worden uitgebaat.

 

GRATIS FUIFBUSSEN

Er wordt een gratis shuttle service ingelegd van en naar het evenement. Meer informatie over deze dienst is te vinden op de LOCATION webpagina.

ONLINE TICKETS

Voorverkoop tickets zijn enkel via onze website te verkrijgen. Er is geen voorverkoop verkrijgbaar via medewerkers of andere verkoopkanalen.

 

 

TICKETS TER PLAATSE

Op het evenement zelf zijn ook toegangsticket te koop. Tickets aan de kassa zullen echter aan een hogere prijs verkocht worden dan voorverkoop tickets of early bird tickets. De organisatie kan niet garanderen dat tijdens het evenement voldoende toegangstickets beschikbaar zijn. Indien u zeker wilt zijn van uw toegang tot het evenement raadt de organisatie aan om tijdig een online ticket te bestellen.

 

POLSBANDJES

Bij aankoop van een ticket ontvangt de koper een polsbandje. Dit polsbandje geeft u toegang tot het evenement. Bezoekers kunnen vrij het terrein verlaten en terug betreden op vertoon van hun polsbandje.

Het vertonen van enkel een leeftijdscontrole bandje volstaat niet als toegangsbewijs.

LEEFTIJDSCONTROLE

Alle bezoekers van het evenement worden bij het betreden van het evenement om een leeftijdsbewijs gevraagd. Bij vertoon van een geldig leeftijdsbewijs krijgt de bezoeker een tweede polsbandje als leeftijdsindicator.

Indien de bezoeker geen geldig leeftijdsbewijs kan voorleggen in de vorm van een polsbandje of identiteitsbewijs wordt de toegang tot alcoholische dranken door de organisatie geweigerd.

VIP ARRANGEMENT

Bezoeker in het bezit van een VIP ticket krijgen bij het betreden van het evenement een gouden polsbandje. Met dit bandjes krijgt de houder toegang tot de VIP lounge op het terrein. Dit bandje is strikt persoonlijk en geeft enkel toegang tot de VIP lounge voor de houder van het bandje.

De consumptie van dranken in glazen containers, die bestemd zijn voor VIP bezoekers, is enkel binnen de VIP lounge toegestaan. Het meenemen van glazen en/of flessen vanuit de VIP lounge naar het evenement terrein is vanwege veiligheidsredenen verboden.

Gereserveerde VIP tafels kunnen niet op het evenement terrein geplaatst worden.
Het is niet mogelijk om tijdens het evenement personen extra op te nemen op de VIP guestlist. 

 

TOEGANG en BEVEILIGING

Toegang tot het terrein wordt enkel toegelaten mits vertoon van een polsbandje. De organisatie behoudt zich het recht de toegang tot het terrein te weigeren of personen te laten verwijderen van het terrein bij overtreding van de algemene regelgeving van het evenement.

 

 

ALCOHOLGEBRUIK

Op dit evenement worden alcoholische dranken geschonken. Personen onder 16 jaar worden geen alcoholische dranken aangeboden. Personen onder 18 jaar worden geen sterke alcoholische dranken aangeboden.

De organisatie behoudt zich het recht om naar een leeftijdsbewijs te vragen. Geen geldig bewijs = geen alcohol!

 

 

WEERSOMSTANDIGHEDEN

De organisatie doet er alles aan om het terrein zo goed mogelijk te overdekken zonder het openluchtgevoel te doen verdwijnen. Echter zal niet het volledige terrein overdekt zijn.

 

VERBODEN VOORWERPEN

Rugzakken, zelf meegebrachte dranken, drugs, wapens, ...

Bij de aankoop van een toegangsticket gaat de tickethouder akkoord met bovenstaande voorwaarden.

bottom of page