main stage

Een all-round zomerse mix van elk mogelijk genre. Van luidkeelse meezingers, vergeten classics tot de heetste nieuwe schijven. Op de Main Stage knalt er voor ieder wat wils door de speakers.

COVID-19 NOTICE

SUMMER PARTY VERPLAATST NAAR ZATERDAG 31 JULI 2021!

Volgend op de beslissing van de Veiligheidsraad wordt de 35e editie van Summer Party, die binnen enkele maanden zou plaatsvinden, verplaatst naar zaterdag 31 juli 2021.


De veiligheid en gezondheid van festivalgangers, medewerkers en artiesten staat steeds voorop, meteen gevolgd door de kwaliteit en beleving van het festival. Na weken van onzekerheid werd duidelijk dat deze niet gegarandeerd konden worden. We zijn ervan overtuigd dat dit de enige en juiste beslissing is.

In deze vreemde tijden vinden we het echter vooral onze taak om positief te blijven en ook op die manier naar de toekomst te kijken, want uitstel is geen afstel. De organisatie van Summer Party denkt alvast na over de editie van 2021. We zullen van onze 35ste editie, een jaartje later dan gepland, een onvergetelijk feest maken!

Dan rest er ons enkel nog op te roepen om de komende weken en maanden de maatregelen van de overheid te blijven volgen. Op die manier kunnen we zo snel mogelijk samen terug genieten van de zomer samen met vrienden en familie, ook al zal dat dan zonder festivals zijn.

Via deze weg willen we ook nogmaals ons medeleven betuigen aan iedereen die slachtoffer is geworden van de gevolgen van het coronavirus.

Hou het veilig en zorg ondertussen goed voor elkaar. ❤️

Summer Party & KLJ Mielen-boven-Aalst

SECOND FLOOR

Gone but never forgotten.

Deze editie zal er geen Second Floor gehost worden op Summer Party.

Maar geen getreur, ons team houdt het concept in het achterhoofd voor komende edities.

Rose 1
Rose 3

In the beginning there was Luwel,
and Luwel had a groove.

And from this groove came the groove of all grooves.

And while one day throwing vicously down on his decks, Luwel boldly declared,

"Let there be house!"

and the Second Floor was born.

"Music is life, that's why our hearts have beats"